Lekolar | Osa-aikainen sisustussuunnittelun ja tuotehallinnan assistentti

Lekolar on Pohjoismaiden markkinajohtaja koulujen ja päiväkotien varustajana. Toimitamme opetusvälineitä, koulutarvikkeita, kalusteita ja sisustustarvikkeita, leikki- ja harrastusvälineitä sekä muita tarvikkeita viihtyisien ja kehittävien oppimisympäristöjen luomiseen. Suomessa meillä on alueellisten myyntiorganisaatioiden lisäksi vahva tukiorganisaatio. www.lekolar.fi

Sisustussuunnittelun ja tuotehallinnan assistentti, osa-aikainen

Mitä tarjoamme?

Onko sinulla kiinnostusta moderneja oppimisympäristöjä kohtaan ja haluatko päästä oppimaan sisustussuunnittelijan työstä modernissa, voimakkaasti kehittyvässä ja vakavaraisessa organisaatiossamme? Lekolarilla pääset osaksi suunnittelutiimiä, joka tekee sisustussuunnitelmia kouluihin ja päiväkoteihin. Assistenttina avustat suunnittelijoita tuottamalla piirustuksia, 3D-mallinnoksia ja esityskuvia. Lisäksi assistentin työnkuvaan kuuluu tuotehallinnan tehtäviä, kuten tuotetietojen ylläpitoa AX:ssa (ERP-järjestelmämme) sekä PIM:ssä (Product Information Management System), tuotepäälliköidemme apuna toimien. Tarjoamme perehdytyksen työtehtäviin ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Suomen yhtiössämme meitä työskentelee noin 35 henkilöä ja siihen mukaan sujahtaminen on vaivatonta.

Työstä tehdään puitesopimus, jossa työaika vaihtelee 0-37,5 viikkotunnin välillä sen mukaisesti, miten työnantajalle ja työntekijälle molemmille sopii. Kevään 2018 aikana työaika vaihtelee pääsääntöisesti arviolta 7-20 viikkotunnin välillä. Työt tehdään pääosin Lekolarin toimistolla Haagassa, jonka lisäksi töitä voi sovittaessa tehdä etänä. Ison osan töistäsi voit halutessasi tehdä myös iltaisin tai viikonloppuisin. Tehtävän palkkaus on 12 euroa/tunti.

Mitä odotamme?

Olet esimerkiksi sisustussuunnittelun tai kalustemuotoilun opiskelija ja sinulla on jo kokemusta piirustus- ja mallinnusohjelmista (esim. AutoCAD, ArchiCAD, pCon.planner). Toivomme sinulta kiinnostusta oppimisympäristöjä kohtaan ja halua kehittyä työtehtävissäsi sekä mallintajana että suunnittelijana. Tuotehallinnan tehtävät edellyttävät kykyä tuottaa laadukasta suomenkielistä tuotetekstiä kääntäen ruotsista tai englannista sekä kykyä omaksua uusia tietojärjestelmiä nopeasti. Sujuva ruotsin ja englannin kirjoitus- ja puhetaito on sinulle eduksi. Arvostamme myös koulu- ja päiväkotimaailman tuntemista. Toivomme, että otat vastuuta töistäsi ja huolehdit omalta osaltasi projektin valmistumisesta sovitun mukaisesti. Olet myös huolellinen, luotettava, reipas, positiivinen, joustava, tiimityöntekijä.

Kiinnostuitko?

Tehtävään kannattaa hakea mahdollisimman nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tähän tehtävään lähettämällä hakemuksesi, CV ja portfolio osoitteiseen stiina.kiuru(at)lekolar.fi otsikolla ”sisustussuunnittelun ja tuotehallinnan assistentti” Lisätietoja tehtävästä antaa sisustusarkkitehti Stiina Kiuru, stiina.kiuru(at)lekolar.fi, ti klo 15–16 ja ke 10–11. p. 040 578 5431.