Laattapiste | Sisustusarkkitehti, palvelumuotoilija, tilasuunnittelija

LAATTAPISTE OY on kasvava, vakavarainen perheyritys, jonka liikevaihto on noin 40 MEUR. Olemme Suomen johtava pintamateriaalien, kiinnitys-, tasoitus-, oikaisu- ja vedeneristysratkaisuiden sekä kylpyhuonekokonaisuuksien toimittaja. Yli 140 hengen voimin palvelemme niin yksityis- kuin ammattiasiakkaitakin kautta maan. Tutustu meihin tarkemmin: www.laattapiste.fi.

Vahvistamme suunnittelijan palvelut -tiimiämme ja etsimme nyt uutta asiantuntijaa. Tiimi tuottaa ammattiasiakkaillemme kaikkialle Suomeen palveluita ja työkaluja, jotka auttavat heitä toteuttamaan projektinsa vieläkin taloudellisemmin, laadukkaammin ja nopeammin.

SISUSTUSARKKITEHTI PALVELUMUOTOILIJAKSI JA TILASUUNNITTELIJAKSI

Oletko koulutukseltasi sisustusarkkitehti tai arkkitehti? Onko sinulla vahvaa kokemusta suunnittelusta ja taidatko arkkitehtitoimistojen työskentelyprosessit? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö!

Kokonaan uusi toimenkuva on osa ammattiasiakkaille rakentamaamme palveluprosessia. Pääset käyttämään ammattitaitoasi ja koulutustasi uudesta näkökulmasta ja saat keskittyä palveluidemme ja valikoimamme kehittämiseen.

Tehtävänäsi on 
• suunnitella ja toteuttaa palveluvalikoima suunnittelija-asiakkaillemme yhteistyössä muun organisaatiomme kanssa.
• osallistua konkreettisiin asiakasprojekteihin ja tuottaa suunnittelija-asiakkaille heidän työtään helpottavia palveluita. Tärkeimpiä palveluita tulevat olemaan mm. 2D- ja 3D-mallit, tilasuunnittelu, rakennuskohteiden tuotteistus myynnin kanssa sekä mahdollisesti työselosteiden tekeminen.
• tarjota tukea paitsi omalle tiimillesi, myös valtakunnallisesti koko projektimyyntiorganisaatiollemme.
• vastata nimetyistä tuoteryhmistä: pintamateriaaleista (tekstiililaatat, vinyylit ja keraamiset laatat) sekä kalusteista. Työsi painopiste on julkitilarakentamisessa, mutta tarvittaessa palvelet myös muissa asiakasprojekteissamme.
• hankkia osaamisellasi suunnittelija-asiakkaidemme keskuudessa maine arvostettuna asiantuntijana.

Odotamme 
• sisustusarkkitehdin tai arkkitehdin koulutusta ja työkokemusta arkkitehtitoimistosta.
• kaupallista näkökulmaa sekä halua verkostoitua ja palvella asiakkaita nöyrällä asenteella.
• suunnitteluosaamista, palvelumuotoiluosaaminen on etu.

Tarjoamme mahdollisuuden toteuttaa sisustusarkkitehdin/arkkitehdin uraa uudesta näkökulmasta. Pääset mukaan luomaan asiakkaillemme ainutlaatuista palveluprosessia innostavassa ja toisiaan tukevassa työyhteisössä, jossa et jää koskaan yksin. Tarjoamme myös kilpailukykyiset edut sekä kattavan, kokemuksesi pohjalta räätälöitävän perehdytyksen tuotteistamme, konseptistamme ja järjestelmistämme. Esimiehesi on projektimyyntiyksikön päällikkö.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit kysyä yrityksemme hyvin tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ma 16.4. klo 9–10 ja ma 23.4. klo 9–10. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi ma 30.4. mennessä  alla olevan linkin kautta. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

HAE PAIKKAA